Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Ez a hub dolog nem hagy nyugodni. A gépemre dugva, ha két usb eszközt dugok rá, akkor mindkettőt megtalálja. Sőt. Van rajta egy micro usb kábel is, amire pl telefont lehet dugni. Rádugtam két wifi adaptert és a telefonomat. Mindhárom eszközt felismerte a windows és látszott a két adapter - és fel is csatlakoztattam hálózatra -, és tudtam böngészni a telefonom tartalmát amellett, hogy töltött is.

    Ha a routerbe van bedugva és benne van a pendrive, akkor megy a router rendesen. Ha bebootolt a roter és rádugom a wifi adaptert, akkor elkezd villogni a pendrive-om - mint mikor olvas, vagy ír -, majd egyszerűen bootloopba kerül a router. Teszi ezt úgy, hogy power led világít, majd még 1-2 led elkezd fel-fel villanni, sys led villog. Egy darabig ez megy, majd minden led felvillan rgy másodpercre, majd minden kialszik és kezdődik elölről. Olyan, mintha a wifit rádugva kilőné a pendrive-ot is, ami egyébként extroot.

    Amelyik USB csatiba a wifit dugom, annak a tápját leválasztottam. Gyakorlatilag a wifi adapter akkor is villog, ha a hub nincs bedugva sehova, csak a külső tápot kapja meg. Ez egy régi 5V-os 850mA-es telefontöltő.
    Nem tudom, hová nyúljak.

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák