Új hozzászólás Aktív témák

  • CheGhost

    aktív tag

    válasz nagyfejü #57263 üzenetére

    Én más megközelítést alkalmaznék, mint az előttem szóló Headless. Szóval az eredeti kérdésben ez állt: "A Suste firmnél V2 hol,hogy kell engedélyezni hogy a routerbe dugott Pendrive Tartalma látszodjon a tv n?"

    0) Be kell dugni a pendrive-ot. [Bocs, de ezt muszáj volt. :) ]
    1) Fel kell csatolni (mount) a pendrive-ot a System > Mount Points lapon, vagy az említett suste-féle beállító oldalon keresztül (8081-es port).
    2A) Az egyik hozzászólásodban említett megosztás samba-val történik, ezzel a windows-ból el tudod érni a pendrive-ot. Ez a Services > Network Shares lapon megadott adatokkal lehetséges.
    2B) Ha tv-n szeretnéd elérni, akkor DLNA szervert kell elindítani, vagy adatbázis frissíteni. Ezt a Services > miniDLNA lapon kell engedélyezni. [A továbbiakat nem tudom pontosan, mert ezt a funkciót nem használom, de ha eddig eljutsz, majd kitalálunk valamit.]

    [ Szerkesztve ]

    *** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Új hozzászólás Aktív témák