Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz suste #60159 üzenetére

    Köszönöm a választ! Közben rávettem magam az OpenWRT-re, telepítettem egyet, ami arra van kihegyezve, ami nekem kell. Mint kiderült, pont a te / ti build-otok az :D Szóval ezúton is köszönöm a munkátokat!
    Na tehát, feltettem a 0.7-et. Nem volt zökkenőmentes a dolog, első telepítés (factory) után kb. a módosítások felét, ha hajlandó volt alkalmazni, hiába mentette látszólag. Aztán rátoltam a 0.7 sysupgrade-et is, beállítások megtartása nélkül, ez után már minden ment. Még kicsit szívtam a csatolási pontok normális működésbe hozatalával, de végül most már az is jó (1db WD MyBook 320Gb HDD, rajta 512Mb swap, 296Gb ext4 adat, 512Mb ext4 extroot). Majd később az extroot és a swap lehet, hogy pendrive-ra költözik, egyelőre tesztként ez is megteszi.
    1080p stream gyönyörűen megy a tv-re, beletekerés is gyors, torrent letöltés sebessége szintén remek, szóval már-már tökéletesen jó arra, amire kell. De egyetlen gondom mégis akad: a torrent seed nagyon nem akar menni, 1 nap alatt össz-vissz 52Mb feltöltésem volt (előtte gépről Gb-ban mérhető). A feltöltési korlát 2.5Mb, tehát ez nem lehet gond, illetve biztosan nem is ez, mert nem az a baj, hogy lassú a feltöltés, hanem általában konkrétan 0kb/s a forgalmam kifelé, pedig próbaként 10db olyan torrentet tettem be, amit elég jól szedtek tőlem eddig (QoS nincs bekapcsolva.). WebGUI-ban a portállapotnál valamiért closed van. Olyan, mint ha passzív lennék. Pedig az az 52Mb meg csak felment valahogy, amit már seed-eltem.
    Van valami más beállítás, amit kezdő laikusként nem látok GUI-ból, de kilőheti az upload-ot?
    Puffer 10Mb, feltöltési szál 8db/torrent, DHT+Lazy bitfield+LPD+PEX+UTP engedélyezve, partnerkorlát 100, torrentenként 20, port 21234, portátirányítás most épp engedélyezett de amikor nem volt sem volt más a szitu.
    Tűzfalon az alapértelmezett "Bármelyik traffic bármelyik gép felől wan-ben bármelyik gép-re, port 21234 lan-ben Accept forward" engedélyezve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák