Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz Balázs1986 #60175 üzenetére

    Tegnap újra volt időm foglalkozni a zárt port problémájával. Direktbe kötve a laptopot a D*gi behúzott tyúkbelével, a PPPoE-t beállítva minden port nyitottnak látszott. Úgyhogy mégis maradt az, hogy a router tartja zárva őket (ami azért gond, mert így sem Transmission-ról, se a gépen uTorrentről nem ment a seed).
    Aztán, ahogy telepítettem a miniupnpd és lucci-app-upnp csomagokat, majd újraindítottam a tűzfalat, az aktuálisan használt portokat nyitottnak láttam kívülről, a UPNP GUI is szépen mutatta az aktív portfordításoknál a torrentet és fel is ment hajnalban 7Gb egyből :D.
    A Transmission-nal még lehet játszani kell, teszteltem, hogy amit uTorrent-ről seed-elek nagy túloldali igénnyel, majd megállítok, és elindítom TM-ből, onnan már nem volt feltöltés (véletlen port beállítva). Amikor rájön, akkor elkezdi csinálni, de szerintem nagyon alacsony a frissítési intervalluma. Majd még nézegetem, már most is bőven jó a helyzet :) Szóval tényleg köszönöm a Suste build-ot, apró módosítás után pont arra lett jó, amire nekem kell.

    [ Módosította: koxx ]

Új hozzászólás Aktív témák