Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz Gyurka6 #62511 üzenetére

    Kösz, így gondolom én is! :R
    Mindenesetre megrendeltem, mert ha v2 is, akkor is jó az ár. Amire kell, bőven elég lesz. ha megjön azért referálok, hogy melyik verzió.

    Más:
    Egy gondom van a jelenlegi itthoni rendszeremmel, hogy a hálóban a wifi az már harmatgyenge. Kábelen is jön a hálózat/net, de az meg a médialejátszóba megy. Olyan eszköz kellene ami kábelen kapja a netet/hálózatot a jelenlegi routeremtől (WDR4300), és mind wifin és mind kábelen továbbadná, mint a router, de ugye nem osztana IP címet.
    A főnökömnél szívtam egy hasonló eszközzel, ott ha jól rémlik egy WA701ND volt, ami wifin kapta a hálózatot, és wifin mint range extender működött, de kábelen is továbbadta, asszem Multi-Bridge vagy mi. De ez nem igazán jó nekem, mivel HD filmekhez kell a nagy sávszél a médialejátszónak, wifin ez nincs meg.

    Ti mit tennétek a helyemben?
    Mondjuk ha betennék akár egy ilyen 1043-ast, annak van ilyen módja? Vagy másik alhálózattal ezek is kapnának saját IP címet amit a 1043-as oszt ki? Statikus IP-vel csatlakozna a "fő" routerhez.
    Mondjuk az merül fel bennem, hogy akkor a másik hálózaton lévő NAS-t pl látnák-e a hálóban lévő eszközök (Médialejátszó, TV, laptop, stb)
    Szerintetek?

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák