Új hozzászólás Aktív témák

  • Peltár

    aktív tag

    válasz iMaverick #70675 üzenetére

    Na jó, módosítom a kérdést , mára már felkészültem! Van egy (tényleg 1043N v5) ami ha ezt produkálná mint a WDR4300 akkor mit kéne tegyek, minden beállítása működik, ha újra indítom, akár lehetne rendszer routerem, de nem az. De a reboot, parancsnak és a FW upgrade-nek ellenáll gyáriról gyárit frissítenék. No nem megy különböző emberek írtak különböző hogyan érjük el a recovery módot. Kapcsoljam be majd gyorsan nyomogassam a reset gombot, tartsam benyomva a reset gombot + majd power be várjak 15-20s és létrejön failsafe kapcsolat ahol tudok TFTPD keresztül frissíteni Telnet kapcsolaton keresztül, ha előtte 192.168.0.66 lett a manuális IP cím. Én csak azt tudom elérni hogy a hogy a power led melletti napocska ha villog és megnyomom a reset gombot egy rövid időre, akkor a Jing és Jang led is villog de már gyorsabban, mint különben.

    Megnéznék egy videót, hogyan néz ki amikor a wdr4300 bekapcsolom és gyorsan nyomkodom a reset gombot és átvált failsafe módba amit már telneten elérhetnék.
    1 napom erre ment el. Megnéztem mindent elolvastam az OPENWRT routerhez írt TFTPD lépésről lépésre leírást. stb. Megnézetem hol veszek USB UART TTL átalakító kábelt ami tud 3.3v feszt és felismeri a win10, Linux vagy akármi. De ez lesz az utolsó amihez nyúlok ha múszáj. A múszáj meg mint tudjuk nagy úr. És még más kínzó eszközeim is vannak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák