Új hozzászólás Aktív témák

  • RandomName

    aktív tag

    válasz EmberXY #29039 üzenetére

    Amúgy nincs hivatalos legális office-om, de a 365-ben kb minden megy. Lehet ahhoz van köze, hogy anno amikor nem volt pénzem* windows-ra, akkor Developer-re váltottam a Windows-t. Még a Win 7 alpha (Developer Preview) idején. Azután kaptam egy mail-t, hogy beleestem abba a körbe, akik ha Developer módban vannak, és online acc-ot használnak, akkor a W8 ingyenes, meg pár más dolog. Ma már a W10 is, de basszus az XBox előfizut azért csak behajtják....
    A Libre nekem szívem csücske. Sokat használtam, meg az adóm 1%-a is azért ment egy ideig az FSF-nek, hogy Mozzilát, meg a libre alapját, az OpenOffice-t magyarosítsák, de azóta eltelt pár év.
    Most így a Csatolt Telefon ami megy a Developer verzióban, hogy mennyire jó, hogy a film, és youtube közben is átpittyennek egyes értesítések a telefonról a gépre.... És amikor tizenplusz Discord szerveren vagy fent, akkor ez lehet zavaró..... :)

    *Ingyenes operációsrendszer használó vagyok. Tök mindegy milyen oprendszert használok, a napi tartalomfogyasztás bármin megy. Volt az az időszak, amikor warezoltam, (XP, Vista) utána kinőttem, és elkezdtem linuxolni, mert az volt akkor ingyen, majd jött a Microsoft Developer Program, ahova egy bármilyen MS mail címmel be lehetett regisztrálni, a W7 alpha idején. Na ezt programot toltam amikor tudtam, W8 nagy része kimaradt, mert az nem ment P4-en, majd amikor lett egy laptopom folytattam, és W10 debut idején kaptam erre az accra ingyenességet. Azaz ha letöltöm w10 iso-t, telepítem, és bejelentkezek az acc-al, akkor valid. Nem kell kód, meg semmi. A W10 Pro legális lesz. És nem tudom mi van, de kb az Office 365 is elérhető developerként, bár van ami már sikít, hogy akkor erre fizess elő, meg ilyesmi.
    :)

    [ Szerkesztve ]

    "A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)

Új hozzászólás Aktív témák