Új hozzászólás Aktív témák

  • Laybee

    őstag

    Sziasztok! Kicsontozott téma lehet a videó tv-re és fekete-fehér téma. Sajnos nem vagyok jártas benne és nagyon sokat olvastam ezekről, de biztos sokat keverek dolgokat a témában. Egy ismerősömnek szeretnék segíteni ez ügyben de nem lehetek ott így távsegítségről lenne szó. Szóval lenne egy noti, tv-out=7pines s-video (nvidia), és van egy régi tv, amibe csak scart van. Még av funkciója sincs, tunerrel kell megkeresni, azt hiszem.
    Van egy a tv-hez illesztett scart átalakító, ami tartalmaz rca videót, 2 rca hang és s-video bemenetet(nem tudni hány pines, elvileg 7). Ez össze van kötve a notival egy az egybe s-video-s-video kábellel. Így van most fekete fehér kép és kicsit homáylos is.
    TV-toolal színes lett a kép(de a homály megmaradt), de mivel shareware 15 perc után megint fekete fehér lett. Hogy lehet megcsinálni hogy mindig szines legyen? Legújabb nvidia driver kiválta a tv-toolt? Vagy valamilyen átalakítval próbálkozzak? Nálam van egy a saját nvidia kártyámhoz adott 7pines s-video és Y/Pb/Pr átalakítóm.
    Bocs, hogy kicsit hosszúra nyúlt. Köszönöm előre is..

Új hozzászólás Aktív témák