Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    Üdv!

    Miután frissítettem Jackalope-ra az Ubuntum, minden rendszerindításnál megjelenik egy hibaüzenet "Önnek régi figyelmeztetései vannak" címmel és "Úgy tűnik elmulasztott néhány figyelmeztetést, mivel a régi figyelmeztetés lista nem üres." szöveggel. Ha bezárom ezt az ablakot, egy-két másodperc múlva megbénul az X, majd lefagy a gépem. Minden indításnál megjelenik és mindig lefagyás a bezárás következménye.
    Abszolút semmi ötletem nincs, hol kéne keresnem a problémát, egyáltalán azt se tudom, mi a problémája, mivel van baja, mit is jelent ez az üzenet.
    Az ubuntu.hu-n se tudott senki hozzászólni, Googlubuntu-val is próbáltam keresni különböző kifejezésekre (pl.: caution/warning list, caution/warning list is not empty, old caution/warning), de semmit nem találtam, ami bármilyen szinten is hasonlítana.
    Pár info:
    - Ubuntu 9.04 32 bit
    - 2.6.27-11-generic kernel (a frissebbel a rendszer a bejelentkező képernyő előtt színes csíkokat jelenít meg fekete alapon és egyszerűen megbénul, ctrl+alt+f1-re reagál, de csak darabos színes négyzetek jelennek, amik közül a kurzor helyén lévő villog, de semmire nem reagál)
    - Acer TM7720G-302G16N notebook (ATI MobilityRadeon HD2400 XT, 2 GB RAM)

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Aktív témák