Aktív témák

  • Brutforsz

    aktív tag

    válasz mzx #34221 üzenetére

    Igen, mindenképpen, szerintem az az ideális megoldás, mert akkor nem nem kell utólag megvagdosnod a képernyőfotókat, hanem kész képként kapod az oldalakat.

    De ha már kiötlöttem, a felvetéseidre a válaszok:

    1) Nem fényképezi le az egész oldalt

    Ahogy nézem, szkript akadályozza meg azt, hogy a kiterjesztés le tudja kapni az egész oldalt, következésképpen ha letiltod a parancsfájlok végrehajtását (vagy NoScripttel vagy a Beállítások > Tartalom lap > JavaScript engedélyezése elől kiveszed a pipát), akkor menni fog a buli (csak így meg nem tudsz rázoomolni, meg folyamatosan tekerni, így fent kell lapoznod az oldalszám mellett). Így egyébként automatikusan egyoldalas lesz a nézet, tehát ha ezért kell a szétvágás, akkor azt ki is húzhatjuk.

    2) Billentyűkombinációk

    Meg is van, miért nem volt ilyen lap a beállításokban: ez a kiterjesztés következő - jelenleg ellenőrizetlen és ezért eldugott helyen fellelhető - változatában került beépítésre, amit itt tudsz telepíteni (előtte távolítsd el a régit, mert nálam csak úgy ment fel rendesen).

    3) Képvágás

    Ez nehezebb ügy lesz, mert úgy néz ki, Nálad valamiért nem működik az ImageMagick, így más megoldást kell keresni, remélem, megtaláljuk. :)

    [ Szerkesztve ]

    Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

Aktív témák