Aktív témák

  • Hovi

    aktív tag

    válasz #40553216 #35203 üzenetére

    Itt volt a baj! Köszönöm a segítséged! Tényleg fent volt egy csomó KDE-s cucc. Pedig azt hittem, levakartam rendesen terminálban... No mindegy. Most öröm és boldogság van.

    Más:
    Holnap jön ugye az új Ubi. A jelenlegi rendszerem jól belaktam. Programok, rendszerfigyelők, levelezés, mobil, stb... Szóval pöpec, de nagyon. A kérdésem több dolgot is érint. Először is természetesen szeretnék majd frissíteni. Érdemes ezt a rendszert, vagy jobb tiszta lappal indulni. Vannak rendszeres mentéseim a home könyvtárról. Meg van egy Win partícióm is, de azt már szeretném elfelejteni. Január óta csak egyszer használtam, akkor is az Excel kellett.
    Szóval, ha gyalu és az egész vincsit (laptop 160 giga) oda adom az új ubinak, majd vissza tolom a home könyvtár biztonsági mentését??? Káosz lesz, vagy menni fog? Aztán nekem az az új felület nem tetszik, ha jól tudom, használhatom majd a jól bevált Gnome felületet is. Vagyis gyalu--> Gnome beállít--> majd a backup vissza. S ebben az esetben, hagyjam hogy az Ubi beállítsa magának az egész wincsit??? Vagy érdemes külön partícióra tenni a home könyvtárat?
    Vagy csak simán hagyjam majd frissíteni a frissítéskezelőből a Win partíciót meg majd egyszer elhagyom?
    Remélem nem voltam nagyon zavaros.

    Előre is köszönöm!

Aktív témák