Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz aag #38726 üzenetére

    Pontosan mi a logikátlan benne? Egyrészről lehet keresni ha tudod mit szeretnél telepíteni. Másrészről vannak csoportok amikből kilehet indulni. Például ha szeretnél egy játékot feltelepíteni, akkor kiválasztod azt a csoportot. Utána még kapsz hét további alcsoportot, amivel tovább tudod szűkíteni a kínálatot. Most tegyük fel, hogy ügyességi játékot szeretnél, hát kiválasztod azt. Így kapsz egy listát nevekkel, rövid leírással és csillagos értékeléssel. Mondjuk szeretnél egy klasszikus 2D-s mászkálós játékot, így rálelsz egyből a SuperTux 2-re. A további információknál kapsz róla részletesebb leírást, egy ízelítő képet és mások által írott szöveges értékelést, amely pozitív vagy negatív irányban befolyásolhat a telepítést illetően.
    Aztán könnyedén, kategóriákba rendezetten visszanézheted, hogy mely alkalmazások vannak már telepítve, sőt még a változtatásokról is kapsz listát.
    Őszintén szólva én nem látom, hogy a működésében, elrendezésében mi nem logikus. Szerintem a használata kifejezetten egyszerű és felhasználóbarát, mellette pedig funkció gazdag is.
    Persze ízlések és pofonok, van akinek nem ez az irány tetszik, ez is érthető. De attól, hogy az emberek egy részének nem teszik ez vagy az, attól még azokat a dolgokat nem kell rögtön önösen eltemetni, mert mások még attól szívesen használhatják őket. Azért biztosan nem a hülyék gyülekezete dolgozik a Canonicalnál sem, nagyjából felmérik az igényeket és a többség kívánalma szerint fejlesztik a rendszert.

    <-ƘƘ->

Aktív témák