Aktív témák

  • n00n

    őstag

    válasz aag #40311 üzenetére

    Nézd, én most is Ubuntut használok (10.10), és mondhatom vannak problémák vele. Például tegnapelőtt frissítettem (már megbántam) és azóta a Skype beszélgetéseknél fullra állítja a hangerőt. És csak akkor lehet levenni, ha már elkezdődött a kapcsolat. Előtte nem. Micsoda egy ostoba hiba. Igazából lehet jó egy rendszer, de ezek a butaságok utáltatják meg. Az xp 10 éves, de folyton csak javították a hibáit. Újakat nem raktak bele. Itt meg ez (is) előfordul gyakran. Jól nyomtatott a lasernyomtatóm kétoldalasan, aztán az idő egy pontján frissítettem és most leáll a nyomtatás teljesen a második oldalnál. Vagy volt hangja a DVB-T tévéadásoknak, egy frissítés után meg már nincs. És vissza sem tudom csinálni. Eltűnt az AAC hangkodek belőle. Nem is tudom többé telepíteni. És még sorolhatnám. De aztán az ember várja az új kiadást, hátha abban megint jó lesz minden. És mit kap? Még több működési bibit. Hidd el ha mondom, vége a tündöklésnek! Már annyira sem jó mint egy 10 éves xp. Szar lett az egész.

    Én erre tudok ellenpéldát mondani. Van egy szutyok Acer laptopomon amibe a legtrehányabb alkatrészeket rakták amit lehetett. Az Ubuntu 9.10 szinte hozzá se pislogott. Különböző kapcsolók (ACPI=OFF) kellettek, hogy egyáltalán elinduljon. Nem ment a Wifi (Atheros), nem voltak jók a gyors gombok, nem hibernált, nem volt hang és még sorolhatnám. Aztán kiadásról-kiadásra egyre több minden működött. Az Ubuntu 11.04-től kezdve pedig már semmire nem tudok panaszkodni. Bár az kicsit lassúcska volt rajta. A 11.10 viszont gyorsult rajta. :) A Precise Pangolin (12.04) pedig még gyorsabbnak tűnik (egyelőre).

    De egyre csak azt gondolom, hogy valami nagyon el van bökve a linuxal. Egyre csak romlik a használhatósága. Ez számomra egy nagy titok. Ugyanis fordítva kén elennie. Fejlődést kellene látni, de romlást látok. Ez nem fikázás, ez sajnos tényanyag...

    Én pont mást látok, akkor 1-1? :) Mi a tényanyag ebbe? Semmi tényszerűt nem mondasz, csak, hogy sz@r.

    @hallari : Nincs mit. Előbb járj utána és kérdezz máskor, azután jelents ki valótlan dolgokat. :DD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák