Aktív témák

  • vicces

    addikt

    hat nagyon ugy tunik, hogy az ubinal nincs jobb linux. igaz nalam lassabban indult mind a windows kb 2 honap hasznalat utan. illetve a netezessel is meggyult a baja. csak ugy toltotte be a weblapokat, ha rafekudtem ay F5 gombra. kulonben 404-et dobott.
    gondoltam megnezem a debiant..aha..mintha visszamentem volna az idoben 5 evet...szanalmas..
    ez utan archlinux... mire elbuvoltem neki a winyot, telepitesre keszre egy jo regi talalt ubuntuval - a telepito particionaloja neki se ment a winyomnak, csak a hibauziket dobalta -, majd kitalalta, hogy 2 percenkent reseteli a halokartyat..
    jelenleg csak linux all rendelkezesemre. delutan meg volt windowsos gep a szomszed szobaban, most mar varhatok honapig.. le szeretnek gyartani egy telepito cd-t - mar usb-s meghajtot is szereztem - de nagyon ugy tunik, hogy ismetelten zsakutcaba jutottam..
    azert az elgondolkodtato, hogy windows nelkul halott a linux...
    egesz nap azzal birkozok, hogy pendrivra varazsoljak egy linuxot. mindegy melyiket..
    google mindig ide vezet: [link]

    van meg egy gepem, linux mint.el. gyulnek rajta az iso fajlok, de azon kivul, hogy kicsomagolja oket masra nem kepes. fent van az unetbootin is, de valamiert nem latja a pendrivot. pedig a gep hibatlanul kezeli..

    debiannal kezdtem, most valami chakra lniuxnal jarok, hatha az felmaszik. es most jovok ra, hogy ebbol se telepito keszlet windows nelkul..

    :)

Aktív témák