Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz mzx #50002 üzenetére

    Sorry, hogy négy részletben írok, ezt a hibát elkövettem korábban is, igyekszem ezentúl előre megírni mindet, amelyeket adott képernyőoldalra reagálni szeretnék.

    Nos, annyit még csak, hogy köszönöm még egyszer a Chrome-os segítséget nektek! :) Amíg távol voltam, többek között erre is jutott időm, sikerült. :) Szerencsére újra egy régebbi verzióm van, amihez még hozzávaló flash is települt, olyan, amivel képes lejátszani a régi videokártyám még a kis felbontású, 240p -s youtube videókat is. :)

    Csak mellesleg kérdem: adott Chrome verzió telepítése -ezek szerint- eleve tartalmazza a vele egy időben megjelent flash-t is? :) Ugyanis kvázi "személyre -adott Chrome verzióra- szabott" harmadik ;) flashplayer is települt. :) És bármelyiket tudom ki-bekapcsolni Chrome alatt. :)
    (Huh, tényleg, Mozillán még nem teszteltem a youtube-t, de az ráadás lesz, ha azon is futna a 240p-s. :) )

    Nos, végülis mégse volt meg vinyón a régebbi Chrome.deb file -"benéztem"-, de találtam neten egy 12-es verziójút, tavalyi, és bár terminálból megakadt, mert függőségi hibába ütközött -a terminálos parancs tökéletes volt, a függőségprobléma ugyebár természetszerű akadály-, de, gondoltam, synapticban rákeresek a kijelzett függőségproblémás, hiányzó file-ra, de olyan intelligens a synaptic -melgepődtem :)- hogy amint beléptem, azonnal jelezte, hogy törött alkalmazásfile (vagy ilyesmi, és "automatice" felajánlotta a javítást, meg a szükségesek letöltését. :) Tehát nyilván terminálból is tökéletes volt a parancs, csak előtte rendeznem kellett volna az amúgy nem várt -eleve nem mindig kiszámitható- függőség-problémát. :) Ugyhogy Kendek különösen sokat segített nekem ebben is. :)

    Hála neki és mindenkinek, akik segítettek nekem. :) :R

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák