Aktív témák

  • dbius

    veterán

    válasz ZCoyote #6718 üzenetére

    Én személy szerint nagyon szeretem. Anno még berylt használtam, aztán azt követően tértem át compiz-fusion-ra hogy egyesült a két project.

    Nem feltétlenül a látvány miatt, bár kétségtelen, hogy nagyon igényes effekteket lehet beállítani az egyes műveletekhez.

    Én például amihez nagyon-nagyon hozzászoktam az az, hogy beállítottam, hogy a jobb felső sarokba húzva az egeret mutassa az összes asztalon futó programot kicsinyített formában az aktuális asztalon, a bal felső sarokba húzva az egeret pedig az összes asztalt behúzza a képernyőre, jobb alsó sarokba húzva az egeret pedig az asztalt mutatja meg. (most a t@k@m tudja, hogy melyik beállítás melyik pluginhoz tartozik, úgyhogy meg ne kérdezd :DDD)

    Bárhol máshol használok gépet mindig bökdösöm az egeret a képernyő sarkaiba, csak utána jövök rá, jah, itt nincs compiz :D

    Így az ALT+TAB-ról teljesen leszoktam, sokkal kényelmesebb a fenti módszer.

    Érdemes átnyálazni az egyes pluginokat, beállításokat és mindent kipróbálni, mert csak így lehet megismerni a compiz lehetőségeit, és utána fogod tudni a saját ízlésednek megfelelően beállítani.

Aktív témák