Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz Laca0 #7048 üzenetére

    Pontosítsunk. Mindkét modul jó. (A jobb oldali, a bal oldali hátulja. :D)

    A médiában meg nem csoda, hogy el vannak tévedve. Ők hivatalos MindigTV forgalmazók, és kb csak ahhoz értenek. Amikor en vettem a modult, a médiában nem is volt csak Conax modul, ezért mentem a Bétához.

    Azt zárójelben, hogy azt se hidd el MM-ben amit kérdeznek. Mikor bementem megnézni a kiszemelt TV-ket, jött "segíthetek Feri", és mikor közöltem, hogy jöttem TV-t nézni, és olyan kéne amiben van CI+, hogy beltéri nélkül tudjam használni a UPC-direct-et, az első ajánlat egy Samsung H6200 volt. (Amiben rohadtul nincs sat tuner). Mikor közöltem, hogy ezzel nem fog menni jött a "nekem ugyanilyen van és én is modullal használom a UPC-t, szóval biztos, hogy mennie kell". Aztán a hova dugod az antennát, mert nem látok a TV-n F csatlakozót kérdésre rámutatott az antenna csatira.
    Mikor sikerült elmagyaráznom, hogy a parabolát nagyon nem oda kell dugni, és nem árt egy S2 tuner, majd megmutattam a H6500-on az F csatit, a következő választ kaptam: "Ó ezt én nem is tudtam. Bocsi csak amúgy én a hifi részlegen vagyok"

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák