Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Kicsirics77 #128635 üzenetére

    Nem én várom el, hanem a szolgáltató. Ne rám legyél mérges, hanem a vodkafonra.

    Az ÁSZF-ben is benne van, hogy szerintük csak az alap szarokat kell nyújtaniuk és semmi egyebet, a többit úgy mond ajándékként kell felfogni. Hogy egyetértek-e vele, hát nyilván nem, de a nem egyoldalú szerződésmódosítás annyiban kimerül (mint ahogy az összes nagyobb cégnél ez lenni szokott), hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. A lehetőséget adunk a menekülésre szerintük nem egyoldalú módosítás.

    TV-nél ugye nekik úgy mond csak a "lineáris" műsorszórást kell biztosítaniuk, minden más csak hab a tortán. Mondjuk azt nem értem, hogy mi a francnak van két csomag (mármint abban az értelemben, hogy nem extra, mint pl. az HBO-k és a Filmboxok) az Alap meg Családi, amikor az a duma, hogy a kisebb csatornákat a kutya nem nézi, akkor elvileg nagy szükségük lenne a nézettségre, de ilyen "letiltunk csatornákat a kisebb csomagban" koncepciók miatt ez nem jöhet létre, tehát elég lenne egy alapcsomag is, amiben az összes benne van, ami most a Családiban.

    Internet: Szerintük nem kötelesek biztosítani a kínált sebességet, csak a garantáltat.

    Előbbi két szolgáltatásnál ráadásul szolgáltatói eszközöket vagy kénytelen használni, mivel feltehetően saját 3rd party modemmel nem lehet náluk internetezni, a TV-nél meg vehetsz ugyan 3rd party set-top boxot, de fontos, hogy CI+-os legyen és ha több dolgot is akarsz egyszerre felvenni, akkor minimum 2 foglalatosnak kell lennie tehát máris horribilis összeget kell költeni csak a set-top boxra plusz felár a 2. Nagra kártyára. Tehát igazából a kódolt csatornák miatt jól nem jársz. A kódolatlanokat meg egy filléres szar DVB-C-s vevővel is tudod nézni.

    Vezetékes telefon: Nagy kegyesen engednek saját eszközt használni, de arra is láttunk már példát, hogy valaki kénytelen volt lecserélni (amúgy ez sem olyan elhanyagolható tétel, ha nem akarod egy hónap után földhöz vágni a nem működés miatt) a DECT telefonját, mert valahogy a UPC/voda hálózatával nem volt kompatibilis.

Új hozzászólás Aktív témák