Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    válasz poli27 #18170 üzenetére

    hát pedig van, mert megszűnt az adatvesztés.
    nézd, ebben a házban kitudja hogyan és kitudja milyen vezetékek mennek, kitudja milyen elágazásokkal és toldásokkal. 12 éve rohad a falban az akkor berakott vezeték, ráadásul azt mondta a srác, hogy nem is upc kábel, mert fekete. ami a házig eljön fehér kábel, arra azt mondta az upc kábel, azt ők kötötték be. de a feketéhez nincsen közük.
    most fogta, és kikerülve a sok elágazást meg a többi vezetékhegyet, a házba bejövő upc kábelt megtoldotta egy szintén fehér upc kábellal (a kábeldobról vágta le), azt direktbe rákötötte a modemre, és a mínusz 6-os értékek is egyből +6 meg +8 közé álltak be, illetve az adatvesztés is megszűnt. eddig napközben is volt adatvesztés, sőt akár kora reggel is, vagy délelőtt, akármikor mértem.
    most ez megszűnt, és pl. ebben a szobában ahol vagyok, az eddigi kettes erősségű wifi is felkúszott a maximumra. pedig hidd el, a modem a helyén maradt. :)

    pl. ebben a pillanatban is elindítottam a ping tesztet, és nincsen adatvesztés. eddig akármikor indítottam el, fél percen belül legalább egyszer kiírta, most nem.

    illetve amit belinkeltem feljebb felfelé irányuló forgalom, az még a múlt héten volt benne 50 feletti érték is. ha visszaolvasol megtalálhatod. most mint látható 41 a vége. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák