Új hozzászólás Aktív témák

  • czanga

    őstag

    Sziasztok.

    Ugyan UPC nettel már rendelkezem, de még régi analóg adást Digital Bronz-ra váltanánk csomagban.

    Eddig CRT Tv-k voltak mindenhol, de most bevásároltunk pár db Tesco saját árkás Technika LED TV-t. A füzet szerint ezekben is DVB-T/C tuner van, továbbá kártyának is megvan a hely. A UPC oldala szerint sajnos nincs benne a támogatott készülékek listában. A dobozon ezzel szemben nagy UPC matrica díszeleg, és egy MindigTV.

    Olvastam sok pro-kontra dolgot box VS kártya ügyben, ezért megkérdezem én is. Van bármi hátránya annak, ha 3-ból 2db Tv-hez kártyát kérünk nem box-ot? Főleg képminőségre gondolok. A nappaliban lévő TV-re egy felvevős box lenne kötve ha kártyával és külső meghajtóval nem tudom ezt megoldani.? Közben látom, hogy erről nemrégiben volt szó, és nem biztos közel sem, hogy a felvétel működne úgy.

    Továbbá mivel net elérésünk van, koaxon jön ugye az oszlopról a bekötés, ezért adódik a kérdés, hogy ezen a kábelen jön majd a TV adás jele is, vagy új bekötési pontot kell kérnünk majd?

    Hidjétek el sokat olvasok itt, de pl ezekkel a TV-kkel nem találtam tapaszlatról infót, és egyébként is nagyon sok a pro-konktra mint írtam. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák