Új hozzászólás Aktív témák

  • Toxee03

    csendes tag

    válasz Zitronensaft #30846 üzenetére

    Sziasztok!

    Kb 2 hónapja mi is megkaptuk ezt a "csoda routert", és én naiv még örültem is neki. 1 hónapig simán ment, bár az egyből feltűnt hogy hiába csinálok bármit, nem nyit meg portot a porttovábbításnál. Felhívtam a UPC-t ahol úgy kb. a 8. ügyintéző tudta hogy egyáltalán mit jelent a porttovábbítás vagy port forwandingolás. Azt a tájékoztatást kaptam hogy őszerinte nem lehet, mert a UPC megoldotta a 21es és a 110es portokat onnantól én dolgom, ügyem, bajom, és ezután a lehető leggyorsabban megpróbált lerázni. Hát oké, de menjünk tovább...kábé a Wi-Free bevezetése óta csinálja azt a router, hogy egyszerűen nincs wifi.....kábellel kapcsolódva van de a wifi nem megy, csak 1, rosszabb esetben 2 áramtalanítás után van egy nagyon gyenge jel, ami délután tűrhető, este meg vagy nincs vagy örülök ha bejön a Google.
    Mivel a UPC-t ez nem igazán érdekli, átállítottam Bridge módba a csodagépet, és visszakötöttem rá a régi TP-Link routert.
    Jel már van, szakadozni sem szakadozik, viszont portot nyitni (portforwandingolni) még mindig nem tudok... mi lehet a baj? Tudnátok segíteni?
    (Azaz pontosítok: értek hozzá, régen ment is a portnyitás a TP link routerrel, de most hiába adom hozzá a portokat, nem nyitja meg)

    Előre is köszönöm, K Tibi

Új hozzászólás Aktív témák