Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz kezo0 #47368 üzenetére

    Rákerestem a Kaon szóra is, de még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy csak 1 box lesz. :N A fos nem hozott használható eredményt. :D

    (#47370) Teaway Szüleim vidéken 2 éve álltak át a HDMI-re, de addig fogalmuk sem volt róla, mi az és mire jó. A még idősebb nagyszüleimnek szerintem már a STB is zavart okozott.

    (#47367) szabogabor10 Kerestem ezeket a cikkeket, de nem találtam róla semmit. Magyar nyelven meg főleg nem.

    (#47379) szabogabor10 Szerinted a tesztelők mennyire igényesek? Mekkora részüknek van igénye arra, hogy a legnagyobb dobozt használják? Az itteni reakciókból itélve a többségnek bőven megfelelne a kisebb doboz is, csak húzzák a szájukat, hogy nem elérhető minden, amiket lehet nem is használnának ki.
    Kérdőív valóban jó ötlet lett volna, legalább azt felmérni, hogy a userek mekkora része mit használ. Így legalább lenne egy valamire használható adat a kezükben a készülékek számát / felosztását nézve.

    Belső ember meg szerintem főleg nem fog belsős infót megosztani. Szóval továbbra is tartanám magam ahhoz, hogy többféle box lesz, nem írnám le ezt a szolgáltatást/ót, mert egyelőre semmi ok rá.
    Ha majd jön a hivatalos infó a upc-től, majd háborgok akkor.

    Egyébként hogy fogják a TV-s és netes tartalmat megkülönböztetni ugyanazon előfizetésen? Mert a hálózat valószínűleg bírja a terhelést szerintem, legalábbis nálunk, de én újípétésűben lakom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák