Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz Gubek-Einste #50469 üzenetére

    Akkor még eldöntöm, hogy naiv vagyok-e vagy csak szimplán hülye. :D De hogy 20e Ft legyen egy havi csomag, azt nem gondoltam volna. :Y

    (#50470) vargalex Valóban. Megnéztem a nyilatkozatot, azt írják benne, hogy ha az előző hűségidő lejártát megelőzően mondod fel, akkor mind2 díjszabás szerinti kötbért ki kell fizetni időarányosan.

    "A fenti kedvezményeket nem veszítem el, ha a Szolgáltatóval egyidejűleg megkötött új, határozott idejű előfizetői szerződést legalább az eredeti szerződés időtartama lejártának időpontjáig fenntartom, illetve az új szerződés tekintetében az annak mellékletét képező akciós feltételekben meghatározott kedvezmény elvesztési körülmények az eredeti szerződés időtartamának lejárati időpontjáig nem következnek be. Az eredeti szerződés alapján nyújtott kedvezményt elveszítem, ha az új szerződés akciós feltételeiben meghatározott kedvezmény elvesztési körülmények valamelyike az eredeti szerződés időtartamának lejárati időpontjáig bekövetkezik. Ilyen esetben mind az eredeti szerződés megszűnésének időpontjáig időarányos kedvezményeket, mind pedig az új szerződés tekintetében igénybe vett időarányos kedvezményeket köteles vagyok egy összegben megfizetni a Szolgáltató részére."

    (#50471) bogabi Igen, sajnos itt fordítva működik. Bár nem csak itt találkoztam már ilyennel, külföldön is hasonló szolgáltatásnál is láttam már ilyen előnytelen szerződést. Csak cégek esetében lehet tárgyalni. Nem hiszem, hogy mint magánember, majd leállhatok alkudozni amikor a következő hűséget kötném, hogy engedje már el a kötbért, mert ez így tisztességtelen. Sőt, a cégeknél van versenyhelyzet, míg itt nincs, úgy tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák