Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi63

    senior tag

    válasz #41133696 #51407 üzenetére

    A lineáris tévét nem kell félteni. Mindegyik hazai nagy szolgáltatónál nőtt a kábeltévé előfizetők száma idén. Nő a csatornák száma is, még Amerikában, vagy Japánban is.
    Az online-only viewers arány globálisan pedig mindössze 2%. A legmagasabb a 16-24 éves korosztályban, de ott is csak 4%. Ugyanebben a korosztályban nő leggyorsabban az online tartalom fogyasztók száma, de nem mondanak le teljesen a hagyományos tévéről sem.

    Általában elmondható, hogy remekül megfér egymás mellett a lineáris televízió, és a stream. Az idősek csak tévéznek, de a középkorúak és a fiatal felnőttek igénylik is a választás lehetőségét. Amerikai elemzők szerint a stream lehet bármennyire domináns (egyelőre messze nem az), a hagyományos tévét nem fenyegeti. Akkor kerül veszélybe, ha kihal két generáció. Addig meg nem lát előre senki.

    (#51413) csibor A szolgáltatóknak nincs választásuk. Törvény kötelezi őket, hogy a TV2 és az RTL Klub minden csomagban benne legyen. Ha emelnek, a szolgáltatónak le kell nyelni. Ami azt jelenti, hogy mi fogjuk lenyelni. Nekem nehezen megy le a torkomon, mert nem nézem egyiket sem.

Új hozzászólás Aktív témák