Új hozzászólás Aktív témák

  • MadMancs

    veterán

    válasz FunPro #88116 üzenetére

    Egyik se. De ott legalább 2., legkésőbb harmadikán megtekinthető a számla. Számlazárás lakossági vonalon ha jól tudom mindenkinek a hónap utolsó napján van, csak a net forduló van más más napon.

    Vodával (mobil) nekem kapásból a szerződés kötés utáni 2. számla volt irreálisan magas, ugyan befizettem mert így is úgy is be kell, de még plusz 1 hétig törhettem a fejem mi a fene történt (1270 is azt tudta csak javasolni meg kell számlaképet várni), kiderült 4 mobilvasárlásomból 2db 2x lett kiszámlázva. Mivel RED es vagyok ezért sejtettem hogy ezzel lesz valami mivel minden más korlátlan. Megjött a számlakép, megreklamáltam, de mire elbírálták meglett a 3. számla is, így a 4. számlában írtak jóvá. Na ilyen esetekben azért nem lenne rossz ha kicsit csipkednék magukat és az ígért 1-2 napon belül meglenne a számlakép. Akkor valószínűleg már a 3. számlában meglett volna a jóváírás.

    [ Szerkesztve ]

    Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

Új hozzászólás Aktív témák