Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    félisten

    válasz tomp #92608 üzenetére

    Egy dolgot nem veszel figyelembe: olyan szolgáltatóról beszélünk, aki a saját hálózatán alapevtően DVB-C-n szolgáltatja a TV-t. Ha nálad rossz a jelszint, akkor valószínűleg a környékeden is, azaz nekik hosszú távon mindenképpen az az érdekük, hogy ezt megszüntessék. A másik megoldás nyilván az, hogy OTT-ra terelnek, de mi a garancia arra, hogy rövid időn belül a te szegmenseden nem jelentenek többen is hibát? Mindenkit nem terelhetnek át, mivel nem fogja bírni a hálózat...

    Illetve a többször leírt véleményeddel sem értek egyet, miszerint eddig tesztben vettél részt. Nem adtak valamit, amit vállaltak? Attól, hogy eddig az eszköz nem volt képes DVB-C vételre, az nem egy teszt, más technológián biztosították neked, amiről neked, mint előfizetőnek egyébként nem is kell tudnod (és a többség nem is tudna).

    Egyébként milyenek a jelszintek? TV-n, boxon, HGW-n? Nálam egy beázás okozott olyat, hogy az alacsony frekvencián lévő csatornák szétestek. Szóval, nem biztos, hogy a jelszint és a többször említett 24 letöltési csatorna bevezetése az oka.

    [ Szerkesztve ]

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák