Új hozzászólás Aktív témák

  • Qru

    MODERÁTOR

    válasz Vigneau #4032 üzenetére

    Attól függ mire kell... Ha netezni meg passziánszozni/WoT-ozni akkor elég bőven a gyengébb Inteles is.

    AMD-ből hozzánk tényleg csak a nagyon heréltek jutnak el többnyire, de alap dolgokra azok is bőven elegek.

    Ram meg a hdd nem szempont mert az amit a legolcsóbban tudsz növelni utólag is. Arról nem is beszélve, hogy ha nem adattárolásra kell akkor dobnám is ki belőle azonnal a hdd-t. Mehet egy külső tokba a notiba meg egy 128-as SSD és csá. tényleg többet ér/gyorsít a rendszeren mintha i5 helyett i7-et veszel. Gondolom nem tömörítésre meg renderre vennéd a lapost.

    A másik amit el kell döntened, hogy menyni időre veszed. Ha annyira mint a mostanidat akkor felesleges a gyorsabbért plusz pénzt adni, mert az i5-ös se lesz elavult 1-2 év múlva sem, használtan eladva viszont soha nem hozza vissza a gyorsabb i7-es árát. Úgy értve, hogy a különbözetet nem kapod vissza használtkori értékesítésekor.

    A másik, hogy garancia sem mindegy. Az élvezzen prioritást! És ugye a minőség... ha én lapost vennék Lenovo alatt nem adnám. Ismerős dolgozott Lenovo gyárban, nagyon nem egy kategória minőségileg a Asus vagy egyéb notikkal. A Dell se vélelenül olyan drága...

    Tesóm Thinkpadja (X220) pl überbrutálisan jó minőségű, de neki kellett is, mert ő hurcolássza magával és 1 év múlva is újszerűen fog kinézni, nem lesz ciki ha előhúzza egy trágyaláson pl.

    [ Szerkesztve ]

    #nincsbennetarcsi

Új hozzászólás Aktív témák