Új hozzászólás Aktív témák

  • 98bja

    senior tag

    Sziasztok!

    Saját hibából megfertőzte valami a gépemet. (((((torrent))))) Egy rakás kéretlen és káros programot telepített. A 99%-át sikerült is eltávolítanom teljesen, azonban van valami ami megmaradt. Több víruskeresővel próbálkoztam, semmi eredménnyel, interneten is kutakodtam, de semmi nem működött. Ezért kérem a segítségeteket. Szóval:

    Chrome az alapértelmezett böngészőm, és kezdőoldalként minden alkalommal egy search.safefinder.com oldal jön be. Próbáltam újratelepíteni, visszaállítani alaphelyzetbe, de nem működött. Internetes megoldások sem segítettek, pedig nagyon sokmindent próbáltam. Másik dolog, hogy bekapcsolásonként egyszer, teljesen random helyzetben megnyitódik magától a böngésző, és egy totál ismeretlen oldalt nyit meg, amit aztán blokkol is a vírusirtó és nem jelenik meg, de ettől függetleül elég idegesítő például játék közben.

    Másik amit még tapasztaltam, hogy amikor a booking.com-on nézelődök, akkor szinte minden második és harmadik kattintásra egy új oldal nyitódik meg (booking.com kezdőoldala) és ezzel szinte lehetetlenné teszi a rendes szálláskeresést. (Többi gépen normálisan működik, csak a fertőzöttön nem, ezért gondolom, hogy köze lehet hozzá.)

    Van esetleg valakinek valami ötlete?

    Előre is nagyon köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák