Új hozzászólás Aktív témák

  • krealon

    veterán

    válasz Citroware #2480 üzenetére

    A level feladoja tetszes szerint megadhato az SMTP protokolban, csak ujabban jelentek meg hitelesitest lehetove tevo kiegeszitesek, de ezeket a legritkabb esetben ellenorzik a szerverek. (Mondjuk a te levelezo szervered valoszinuleg kivetel, mert azert kerult a Spam fiokba a level, mert a rendszer felismerte az ellentmondast a felado szemelye es a levelet kezbesito szerver kozott.)

    Ha sajat magadtol kapsz levelet, az nem jelenti, hogy feltortek a fiokodat. Csak annyit jelent, hogy a levelet elkeszito programban a felado mezobe a te nevedet irtak.

    A kozelmultban volt egy nyilvanos adatbazison (feltort fiok azonositokon) alapulo zsarolasi kiserletsorozat, amiben meg a jelszo is szerepelt, de mivel nem kozoltek, hogy melyik rendszerbol szarmazik az informacio, es az elovigyazatlan (minden rendszerben azonos jelszavat hasznalo) felhasznalok ezen rendesen be is ilyedtek.

    Alapveto dolog, hogy barmelyik e-mail-re ugy kell tekinteni, mintha az utcan egy paravan mogul, torzitott hanggal valaki megszolitana.

Új hozzászólás Aktív témák