Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz AtHoS #1619 üzenetére

    Igen, Windowson (és Androidon) követi a rendszerbeállításokat és annak megfelelően lövi be a weboldalakat is, ezért talán nem is érződik is szüksége külön beállítási opciónak. Bár biztosra merem venni, hogy azok közül sem feltétlen akarja mindenki a sötét verzióját kapni a weboldalaknak, aki a rendszert átállítja sötétre.

    #1620 repvez: A forced dark mód egyelőre kísérleti funckió a Chromiumban, így legjobb tudomásom szerint nincs mód arra, hogy oldalanként állítsd be. Én azt sem tartom kizártnak, hogy általánosan másképp zajlik weboldalak renderelése, ha engedélyezve van. A Vivaldi csapat szerintem addig nem is fogja bántani, míg nem lesz kiforrott.

    A rendes dark mód csak azt közli a weboldalakkal, hogy amennyiben van sötét verzió, akkor legyenek kedvesek azt használni. Ez különösképp olyan oldalaknál jön jól, ahol nem is adnak opciót a manuális váltásra, hanem követik a böngésző kérését (pl). Furcsa módon viszont Gnome és KDE alatt a Vivaldi nem követi a rendszerbeállításokat, hanem a standard világos oldalt kéri. Pedig a rendszer biztos jelzi a beállításait a böngésző felé, mert a Firefox követi is ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák