Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz shotika #2584 üzenetére

    Nem teljes a leírás. Elég irritáló, hogy pingelsz kiugrás után egy contractot és mire leérsz leveszi a jelölést, bezzeg van amikor egy járművet vagy boltot meg nem tüntet el és ott villog az arcodba. A kis fehér nyilat meg kb. lehetetlen meglátni.

    PS5-ön relatív jól fut, többnyire stabil az fps, de a szerver oldal valami katasztrófa. Kb minden 3. meccs laggos, ilyen 100+os a ping vagy van akár 8-10% packet loss, a kedvencem amikor minden úgy tűnik rendben van, felcuccolod magad és bamm Connection Lost... de bezzeg a packet loss-os meccs végig menne és ezt csinálja nálam a gigás Digivel, havernál az optikás Telekommal a másiknál a koaxos Telekommal. Van amikor felváltva, az egyik körben nálam szar, a következőben náluk és olyankor kilépés van mert úgy nem lehet érdemben játszani ha a csapat fele diavetítést lát. A játékidő fele a matchmaking-re megy el... Sokszor van olyan, hogy 4-5 körből jó ha 1 amin normálisan "végig" tudunk menni, mert mindig van valami technikai gebasz és mindezt csak "nextgen" konzolon. Egyre többször unom meg és vagy oda engedem a gyerekeim inkább Minecraft-ozni vagy megyek mással játszani mert munka után azt a kb. 2 és fél órám nem azzal akarom tölteni, hogy töltő képernyőt nézegetek.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák