Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    válasz Xaels #2797 üzenetére

    "Látszatra ping, minden ok de akad a játék"
    Ez van nálam is pontosan és kezd elegem lenni, de érdekes körülöttem mindeki úgy mozog ilyenkor is mint valami szuperhős, meg amiket láttam yt videókat azokban is mintha sokkal gyorsabban mozognának (de leginkább smooth-abb a képük), főleg az ilyen színes ruhás "békaemberek". Nekik miért nincs ez, ha maga a szerver problémás?
    Tegnap pl. egy sarkoban (egyhelyben) álló, plate-et tömködő játékost kezdtem el lőni, erre az meg egy szempillantás alatt beugrott a szoba közepére úgy, hogy közben végig felém nézett, majd szitává lőtt, én meg csak pislogtam nyilván. Én ha megnyomom a space-t valahogy nem történik ilyesmi....nem szoktam videózni, az kéne még a kártyámnak, de az ilyenket bánom, hogy nincsenek felvéve, nagyon vissznézném kikockázva, hogy mi is történt, mert az izgalom hevében az ember nyilván máshogy éli meg ezeket a pillanatokat.

    Találtgyerek
    15-20fps-t nem tudna hozni a 3070? Nekem az már tényleg elég lenne szerintem.
    Már évek óta nem használok ilyen monitorozó szoftvereket, de majd megfigyelem. Jelen esetben kitettem a warzone által kínált opciókat, vga hőfok és órajel, és MHz szerint max booston pörög a vga igen.
    Videó memóriát kérdezed?

Új hozzászólás Aktív témák