Új hozzászólás Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz Visormail #14226 üzenetére

    Miért is hülyeség ez? Azért mert nem xp a rendszer és nem megy néhány dolog win7 alatt ami xp alatt?! Azért mert te azt hiszed hogy ha megy valami xp alatt az menni fog 7 alatt is?! Hát nem.
    Szerintem tudod hogy az xp - vista már nem egy és ugyan az a koppintás, mivel a kernel át van írva. Az hogy a 7 az xp gépigényét kapta még nem jelenti azt, hogy minden ugyan azt kell tudni. Sőt, a 8 sem lesz olyan mint a 7. De nem terhelem a pici agyadat, mert le hülyézel. De ezeket te pontosan tudod. Ja, akkor tudod azt is (gondolom én) hogy a 8 alatt már 2 napot kapsz erre a frissítés utáni újraindításra. Gondolom azért kapta ezt a 8, mert a 7-ben így csinálták meg, ahogy most van. De neked az sem lesz elég mert ez neked nem lesz jó. Amúgy a kuglli a barátod és nyugodtan nézhetsz tweak programoket erre, meg reg adatbázis turkálásokat, de ha valamit elszarsz akkor gyere vissza légyszi és sírj egy sort, hogy szar ez a rendszer mert nem lehet szétbarmolni. Várunk szeretettel. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Új hozzászólás Aktív témák