Új hozzászólás Aktív témák

  • Namelesske

    addikt

    válasz Steelmanus #14684 üzenetére

    Az egész úgy kezdődött, hogy elmentettem magamnak pár alap dolgot amiket szoktam telepítés után beállítani. Utáltam túrni a registry-t.

    Felraktam az egyik fórumtopikba, és durván rákattantak. Na elkapott a bizonyítási vágy, meg a hiúság és mindenkinél jobb akartam lenni.

    A másodikat már úgy raktam fel, hogy direkt sokak számára megfeleljen.

    A harmadiknak már hírverést csináltam a blogomban (első hülyeségem)

    A negyedikre már csak azért tettem bele valamit, hogy legyen (elkapott a chrome számozási meg fejlesztési morál)

    Addig húztam ezt a dolgot míg már tejes ellentmondásba kerültem saját magammal, hogy évekig mondtam hogy nem nyúlunk a szolgáltatásokhoz, nem barmoljuk el a lapozófájlt, nem zárunk be mindent idő előtt stb.

    Aztán persze hogy többen megtalálták, nagyobb lett a nyomás. Mindig voltak elgépelések, félre informálódások. Minden újabb kiadásnál egyre kínosabb lett, és nem igazán bírtam hogy ha van valami (sokszor kiderült alaptalnul) akkor szarrá flémelnek, hogy backdoort nyitok a Windows-ban meg ilyenek. Szóval idegrendszer, meg pofa kellett ahhoz hogy hazudjak magamnak, és még úgy is csináljak hogy amit teszek jó.

    A DW-t nem kukázom mert van aki megértette a lényegét, hogy leszedi kitörli ami nem kell és alkalmazza. Viszont volt aki r1 és nekik kellett frissítőt készítenem, gyárilag butított verzió, stbstbstb.

    A jövőben esetleg egy programként él majd tovább a DWT, viszont azt meg azért nem akartuk mert kismillió nálunk jobb közösség és alkalmazása létezik már. Minek plusz 1.

    Inkább írok egy cikket arról ami jó. Szóval érted.

    Sajnálom hogy ha valakinek kárt, vagy csalódást okoztam.

    Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

Új hozzászólás Aktív témák