Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Sziasztok

    Egyszerűen megőrülök már ettől a hangerős bug-tól win7 x64-nél. Sokszor előfordul hogy a hangkimenetet átakarom rakni az 5.1-es szettemre a fejhallgatómról. Ezt ugye úgy szoktam hogy jobb klikk a tálcán a hangerőszabályzóra, majd lejátszóeszközök. És sokszor előjön hogy ez a kis ablak nem nyílik meg ahol a kimenetet akarom kiválasztani.

    Vagy ha elő is jön akkor jópár percet kell rá várnom. Ha a gépet restartolom akkor egyből előjön. De ha után pl 1 óra után akarok választani akkor megint rossz. De van olyan napja hogyha 50x akarnám megváltoztatni akkor hibátlanul előjönne mindig, szóval össze vissza van. Nem találkozott még valaki ilyen hibával?

    Ja és még azt vettem észre hogy amikor nem tudom előhívni akkor a tálcán a nyelvkiosztás HU vagy EN az eltűnik. Nem tudom van-e hozzá köze, csak gondoltam megemlítem. Próbáltam már más alaplapi audio drivereket is de semmi javulás.

    Ja és hogyha felrakom az audio drivert, és arra megyek rá a tálcán, majd jobb klikk audio eszközök akkor sem jön elő. Esetleg parancssorból előlehet valahogy hívni, vagy más megoldás?

    Köszönöm előre is :R

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák