Új hozzászólás Aktív témák

  • Hali!

    A problémám, hogy bármilyen USB adathordozót dugok a gépbe, kiírja, hogy a lemez használatához formattálni kell. Formattálás után felismeri, egyszer... újraindítás után már nem. Aztán van, hogy újraindítás után felismeri a pendrive-omat és tudom használni, de ha kihúzom és visszadugom akkor vagy a már említett formattálási szöveg jön, vagy szimplán, hogy hozzáférés megtagadva. Ezt a Kingston DT 3.0-mmal és az SD kártya olvasóval is eljátssza, valamint a telefonomat sem tudom USB storage módban használni.

    Minden eszköz működik más gépben hibátlanul, valamint a sajátomon is, ha safe módban indítom a Windows-t, ezért tuti, hogy valami szoftveres gebasz van. A teljes sztorihoz hozzátartozik, hogy költöztettem a gépet és törlődött a BIOS. Bootoláskor 2-3x bejött a kékhalál, mire rájöttem, hogy az AHCI mód hiánya miatt nem indul, mert az alapbeállítás IDE-n volt. Lehet, hogy ez végzett valamivel?

    Próbáltam a neten is keresgélni, mindent kipróbáltam, aminek értelmét láttam, de semmi eredmény. A legtöbb leírás az USB eszközt vagy annak nem megfelelő leválasztását okolja, ami tekintve a safe módos és másik gépes felismerést, hülyeség.

    Bármi ötlet?

    Van ugyan partíciómentésem, de nem a legfrissebb és nem feltétlenül akarnám megcsinálni, csak ha már nagyon muszáj. A gép új helyén egyelőre nincs net, még ez az, ami változott. Gondoltam a vírusírtó hülyeségére, de kikapcsolt ellenőrzés mellett sincs változás.

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Új hozzászólás Aktív témák