Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztlaci

    aktív tag

    Hali!

    Win7 telepítési - indulási hiba.

    Tegnap feltettem a DELL laptopra egy win7-et. Indulásnál nagyon lassú, ha be van dugva a hálózati kábel. Kiír egy apró betűs részt és ott várakozik közel egy percet. A utolsó sorában először az IP4-et keresi fél percig, majd az IP6 csatlakozást, ezután tovább lép még mindig a szöveges képernyőre, de már normál betűmérettel. itt meg DHPC-t keres szintén kb. fél percig, utána tölt be.
    Boot sorrend hiba?

    Eddig (10 napig) az UBUNTU mellett volt, akkor nem volt ilyen gond. Persze az UBUNTU eltávolítása után a WIN7 sem indult el. A Saját telepítő lemezére azt írta ki nem kompatibilis verzió (hülye), javítani nem lehetett.
    Újra particionálás, telepítés után most meg indulásnál sz@rakszik. Eredeti dobozos telepítőlemez 64 bit-es verzió.

    Másik kérdés, kevésbé fontos, hogy a DELL gagyi honlapján a szervizkód alapján olyan WIFI telepítőt is le lehet tölteni, amelyikre az írja ki nem kompatibilis verzió. Háromból egy működik, amit feltettek, de az meg hálózatról keres WIN7 telepítő drivert. Ez csak bosszantó, az viszont, hogy az SD kártya olvasónak nincs fenn drivere, már szemétség. A WIN7 sem talál hozzá. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy talán majd a WIN10 átállás megoldja?

    Ötlet?

    Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD

Új hozzászólás Aktív témák