Új hozzászólás Aktív témák

  • Crendless

    csendes tag

    Sziasztok!
    Felinstalláltam egy 32 bites Windows 7-et (eredeti home premium). A windows update tökéletesen működik feltelepíti a service pack 1-et, utána pedig frissíti magát a winupdatet, majd újraindítja azt. Onnantól kezdve hogy a winupdate újraindul a cpu elkezd 100%-on dolgozni és megeszi a ram felét.. ez az svchost műve, megnéztem. Ha a szolgáltatások között kikapcsolom a windows updatet, a terhelés hirtelen megszűnik.
    De frissíteni még mindig nem tudom, ha frissíteni akarom, egyből elkezd 100%-on pörögni a cpu, de az eredmény 3 óra után is egy nagy büdös semmi, nem jut eredményre.
    Csak keresi és keresi... órákon át, miközben az svchost öli a processzort.
    Próbálkoztam cache törléssel, Fix it-el, SoftwareDistributon -> .old átírással, windows update troubleshooter-el (ami érzékel egy hibát (nincs hibakód) de nem tudja javítani)
    Eddig semmi sem segített. Újrainstalláltam (másik eredeti cd-ről, amin a service pack 1 alapból rajta volt, végeredmény ugyanaz). Most ismét újrainstalláltam immáron harmadszorra, eredménytelenül.

    Egyszerűen nem fér a fejembe: két különböző telepítő cd, (telepítés előtti formázás minden esetben megvolt), és az eredmény ugyanaz.

    Volt már hasonló jellegű hiba valakinél? Mi lehet a megoldás?

    Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák