Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Sziasztok!

    Én már korábban áttértem az újabb verzióra, de szülők még a 7-es rendszert használják, amit már lefrissíteni is kínszenvedés (kizárt, hogy ebben nincs benne az MS keze, a frissítés javító update természetesen nem oldotta meg a hibát). Mindegy, lépjünk túl ezen, lefrissült. És elvitte azt a pár giga szabad helyet is, ami volt a C-n. Jelenleg 35 (!!!) Gb-t emészt fel a win7 mappa, hogy lehet ezt kitakarítani? A saját cleanup toolja felejtős, rendszerfájlokkal együtt 960Mb felszabadítható helyet jelzett, lefuttattam, és lett 37Mb-al több hely.

    Csak C meghajtó van, mivel az összes HDD-t kiiktattuk a gépekből, 64GB-s SSD-k kerültek bele. Az egyetlen adat, ami a C-n van tárolva, az az outlook ost fájlja, illetve az archív pst fájlok, mert ha azok átkerülnek a NAS-ra, és hálózati meghajtóról mountolódnak, akkor lelassul az outlook náluk, ezért maradtak a C-n. Semmi más nincs, program is alig van náluk telepítve, egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy a rendszernek valóban szüksége van 35Gb helyre, ezt viccnek tartom.

    Tehát a kérdés: mivel lehet kitakarítani, ami valóban képes megkeresni a törölhető fájlokat, illetve tudja törölni is azokat?

    Köszönöm!

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák