Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    Azt kérdezném, hogy ez a művelet így a leírás alapján mennyire biztonságos?:

    A WinSxS mappa méretének csökkentése
    Figyelmeztetés A WinSxS mappában található fájlok vagy a teljes WinSxS mappa törlése súlyosan károsíthatja a rendszert, és megakadályozhatja a gép újraindítását vagy frissítését.
    A WinSxS mappa a számítógép Windows mappájában található (például C:\Windows\WinSxS). Itt találhatók a Windows komponenstárolójának fájljai, amelyek a Windows testreszabásához és frissítéséhez szükséges funkciókat támogatják. A Feladatütemező segítségével csökkenthető ennek a mappának a mérete.
    Pöccintsen befelé a képernyő jobb szélétől, majd koppintson a Keresés gombra. (Ha egeret használ, mutasson a képernyő jobb alsó sarkára, húzza az egeret felfelé, és kattintson a Keresés elemre.)Írja be a Vezérlőpult kifejezést a keresőmezőbe, majd válassza a Vezérlőpult elemet.Válassza a Rendszer és biztonság elemet, majd a Feladatok ütemezése elemet a Felügyeleti eszközök területen.Válassza a Feladatütemező könyvtár melletti nyilat, majd válassza a Microsoft > Windows > Karbantartás elemet.Válassza ki a StartComponentCleanup elemet, majd válassza a Futtatás lehetőséget a Kijelölt elem területen.

    Nekem most 7.5GB van benne. Meg ez úgy látom Win10-re vonatkozik és ugye akkor a kérdés, hogy Win7-en is el lehet ezt végezni valahogy?
    Mert a Feladatütemezőben nekem azon az útvonalon nincs StartComponentCleanup elem. :F

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák