Új hozzászólás Aktív témák

  • ksanc

    őstag

    válasz King Unique #69180 üzenetére

    Normál esetben nyilván.
    Ahogy írtam, a pendrive-ot az újrainduláskor húztam ki, kvázi a gép kikapcsolt állapotában.
    A kérdéses partíció törléséig a számítógép már a boot logonál meghalt, se előre, se hátra, semerre. Bios reset, minden lehúz, minden megvolt. Pontosan olyan volt, mint amikor meghal a vinyó "még a bios sem látja" csak itt negyedóra múlva sem nyögte ki, hogy nincs meghajtó a gépben. Egyszerűen megállt, stop, halt.
    Csak úgy tudtam működésre bírni, hogy a dvd-ről Live Linux bootolása KÖZBEN dugtam vissza a SATA portra az ssd-t. Ha bootnál rajta volt, egyfolytában meghalál. És ezután is hiába próbáltam bármit, csak a gparted partíciótörlés után indult el újra. Volt egy unused partíció a rendszerpartíciók között és ennyi.
    Egyébként valami Microsoft akármi volt a neve (nem a sima Reserved!), az biztos, hogy a rendben lement, gyalu telepítés után már nem volt ilyen nevű partíció. Előtte sem, mert az is gyalu volt.
    Az is lehet, hogy tökmindegy, mit töröltem volna, vagy egy gyalu a Linux alatt is megoldotta volna, ez már nem derül ki. Sajna éppen szakdogát írok, egy ideig nem lesz időm szórakozni ilyesmikkel. Ezért is lettem ideg, hogy esetleg bedöglött. Elég sok "killed hdd/sdd after Windows 10 upgrade" jellegű fórumhozzászólás van a neten.
    Egyébként teljesen úgy van, ahogy írod :)

Új hozzászólás Aktív témák