Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz spiritex #77158 üzenetére

    Nem ez egy portable cucc, elindítod letiltod amit akarasz (nálam mivel offline fiókon vagyok és nincs onedrive-om sem és egy UWP-s appot sem használok) ezért 4 kivételév minden tiltva van (nekem nincs bajom az update-el úgyhogy nálam 4-ből 3 az.


    Ezt azért hagytam meg mert pl. ha a qbittorrent letöltött valamit akkor hangjelzéssel és értesítéssel is jelzi amúgy nem, de a win UPGRADE-et letiltottam mivel az új buildet majd TISZTA telepítéssel fogom feltenni.

    Tehát amint kiválasztottad mint tiltasz le, kérni fog egy újraindítást ezután ha felállt a rendszer újra futtasd ekkor jelzi hogy van ami visszaállt ezt újra kikapcsolod (ez egy telemetria lesz) és kész,ekkor már nem fog kérni újraindítást de csinálhatsz egyet és újra futtatva a progit már nem lesz olyan ami visszakapcsol.

    Ajánlott windows update-ek után újra futtatni mert ilyenkor visszaállhat egy két dolog alap állapotra de nálam ez nem történt meg, konkrétan a múlt heti patch kedd után sem történt változás.

    Portable cucc, annyi hogy változtatások után létrehoz egy .ini fájlt a változásokról, közvetlenül a fájl mellé.

    Mivel a windows defendert-t és a smart screent is letiltottam ezért a tálcán lévő windows biztonsági központ ikon hibát jelez - ugye kikapcsolt modulokat - ekkor menj az ikonra megnyitás és utána kattint a hibát jelző modulnál bezárásra vagy hozzáadásra (érdekes de rendszerenként eltérő volt ez az opció ) és az ikonon újra zöld pipa lesz. Avast free-t használok nem kell se smart screen se defender.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák