Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Yiggdrasil #9163 üzenetére

    Sajnos kicsit lemaradtál erről, 3-4 napot. Azért maradtál le, mert korábban az insider buildeket (mint pl. a 10130), azonnal aktivált a windows, serial number se kellett neki. Pár nappal ezelőtt kitették letölthetővé a 10162 vagy 166 build ISO-ját letölthető formában. De azóta nincs insider build, nem lehet regisztrálni az insider programba, és így nem is lehet az insider verziókat nulláról telepíteni. Akinek korábbról volt, annak rendesen frissült a 10240-es buidre, de azok, akiknek nem volt még telepítve insider, azoknak várni kell a véglegesre.
    Windows8-ból volt 90 napos próbaváltozat, amit letölthetsz, nézegethetsz. Valószínű Win10-ből is lesz ilyen. De azzal az a probléma, hogy tényleg csak nézegetni érdemes, mert korábban ezek a próbaváltozatok semmilyen formában nem voltak véglegesíthetőek. A 90 nap meghosszabítható volt egyszer, de a letelte után már nem lehet használni. Fizikailag sem, mert nem bootol, leáll, satöbbi.

    Én viszont most kicsit visszavonulót fújok, megint. A 10240-es build rendszeresen elvesztette a vezetékes hálót. Saccperkábé minden második, harmadik alvásból felébresztés után nincs net. Sajnos a hálókártya letiltása-újra engedélyezése sem hozza helyre, csak a restart windows.
    Ez volt a legvégső ok, hogy most megint Win7-ezek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák