Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Steelmanus #11235 üzenetére

    Nem... :(
    De szerintem ez lesz a megoldás (most egy másik gépről írok):

    "Ha nem indul a gép...
    Az ellenőrzés nagyon szigorú, ezért előfordulhat, hogy a következő rendszerindítás "kékhalállal" végződik. Különösen aláírás nélküli, bizonytalan illesztők esetében fordulhat elő. Lehet, hogy ezek hibás működését eddig nem is vettük észre, mert az operációs rendszer védve magát javította a hibákat. Tudomásul véve a helyzetet egy reset után csökkentett módban indítsuk a gépet. Futtassuk újra a VERIFIER-t és hajtsuk végre a következő lépést.
    Beállítások törlése - a tesztelés megszüntetése
    A varázsló első oldalán aktivizáljuk "A meglévő beállítások törlése" ("Delete existing settings") rádiógombot, kattintsunk a "Befejezés" ("Finish") gombra és indítsuk újra a gépet." (Innen.)

    Csak tanulságképp tettem be az idézetet, hátha esetleg másnál is előfordul. (pl. anyokánál, mert neki is javasoltam ezt a megoldást. De végül is ha meg lehet szüntetni a probléma forrását (a folyamatos kékhalálozást), akkor annyira nem nagy a gond.)

    Az eredményről meg majd visszajelzek. ;)
    Ha meg is szűnik a kékhalál, akkor is tanulságos, hogy vajon mitől fordulhatott elő ez a hiba a DMA-val (közvetlen memória-hozzáférés).
    Van valakinek sejtése? :F

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák