Új hozzászólás Aktív témák

  • pepe98

    csendes tag

    Ezzel kapcsolatban.
    Félig megofdódott.

    Üdv. Egy hatalmas problémám van. Feltettem az XP-t már másodszor mert azt hittem a directx-el rontottal el valamit. A lényeg az hogy a Battlefield 2 kiakad a COD2 megy ugyan csak dx7-en próbáltam és a CS 1.6is megy az NFSU2 is kilép mielőtt belépne :) és ha rámegyek arra hogy kattintson ide akkor ezt írja ModName: dinput8.dll.
    A battlefield másnál megy ugyan ez az NFSU2 nálam is ment régebben és most megint raktam fel windows-t csak nvidia 175-ös driver az alaplap drivereket és csak azt a dx-et raktem fel amit a játék rakott fel most is ez a baj? Mi a hiba segítsetek. Másik xp kell? XP SP2-es van most. Köszi előre is Pepe :R :O

    Szedtem le dinput8.dll-t a baj az hogy felülírom a WINDOWS\system32\dinput8.dll file-t elindítom az NFSU2-t végre megy utána ha kilépek és megint indítom megint nem megy csak ha megint bemásolom a dinput8.dll-t a WINDOWS\system32 mappába mert az eredeti nálam 182 Kb amit netről szedtem az 204Kb és amint kilépek a játékból azonnal visszaállítja az eredetit a WINDOWS\system32 mappába de miért? Mit kell átírnom hogy ne tegye ezt? Ha valaki tud segíteni tegye meg pls. Előre is kösz.

    Pepe

Új hozzászólás Aktív témák