Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Jag #15594 üzenetére

    Hali!

    Igen ebben egyetértünk, persze hogy vannak "enyhe túlzások" a wattok terén, ez egyszerűen ÜZLETPOLITIKA.(már most is lehet nagyobb teljesítményű tápokat venni, mint néhány mikrohullámú sütő :DDD )

    Természetesen én rendszeresen tanulmányozok ilyen és ehhez hasonló táblázatokat, amit belinkeltél. Érdekel, elfogadom ami oda le van, biztos hozzáértő szakik mérték.

    Csak egy a baj általában, (és ebben szerintem egyet fogunk érteni), hogy az elmélet meg a gyakorlat az sok esetben nincs összhangban egymással. Szereltél már össze elemes konyhabútort, amit a leírás szerint 10 éves gyerekek is könnyen összeraknak? Vért izzadtunk mire összeraktuk(többen) :C

    Azért a tápcsrét javasoltam, mert az a PFN... hiba erre utal. Ugyanis ha neten utánanézel, akkor azt fogod látni hogy ez egy általános hiba, szinte mindent érint ami a gépben van, mind hardvert mind szoftvert. Azonban ez a hiba "magyarra" fordítva annyit tesz, "általános, a rendszer instabilitása esetén fellépő hiba". A tápcserét mindenképp javaslom, mert ha valóban elég is ez a 400W-os táp a konfignak, akkor is valószínű hogy rossz! Mármint a táp.
    Ha meg kicseréli, akkor meg vegyen nagyobbat, hogy később ne kelljen.

    Fire.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák