Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz Xterms #18164 üzenetére

    A latottak joknak tunnek, kiveve hogy eyszerre fut az XP beepitett Messengere es egy kulso telepitett es azok altalaban kozosen hasznaljak a Beérkezett fájlok mappat, ber lehet hogy elmegy egymassal a ketto, bar en elsonek tiltom le a beepitettet telepites utan.
    Viszont belekellene nezni az Esemenynaploba is mert ott biztos hogy nyoma van ennek a hibanak, tudod Futtatas-ba beirod hogy Eventvwr es ott latni kell a hiba okat.
    Az az erdekes hogy allandoan 10 percenkent szakad a kapcsolat. En ugy tudom hogy az IP cimet 10 percre kapod berbe Berleti jog, es 8 perc utan keressel fordul a kiszolgalohoz hogy megujitsa a berleti jogot ha igent kap vagyis a semafor zold jelkepesen ujbol megkapod a berleti jogot ujabb 10 percre, es ez igy megy tovabb amig megnem szakitod a kapcsolatot.
    En nem vagyok profi, lehet hogy nem szakszeruen irtam le de ez benne kell hogy legyen a naploban ha ez a hiba. Pl: kabelnetem van es probalgattam a Hibernaciot, de rendre elfelejtettem a hibernalas elott leloni a netet, igy netkapcsolattal lehibernaltam, mondjuk este.
    Reggel a gep bekapcs, a net alig eled, es a naploban ott a leiras miszerint a lejart berleti jogot nem tudja megujitani. Nezz szet a naploban esetleg tobbet tudsz meg belole.

Új hozzászólás Aktív témák