Új hozzászólás Aktív témák

  • old gray

    addikt

    A köv. a problémám:

    XP+ SP2 op.rendszer egy notin. Eredetileg egy régi Lexmark nyomtató volt hozzá, driver uninstall. Majd az új Lexmark nyomtatót próbáltam telepíteni, de nem lehet a műveletet elvégezni mert a "Nyomtató hozzáadása" ikon nem működik, "Nem lehet elvégezni a műveletet". Turkáltam egy kicsit a services.msc-vel, a nyomtatási-sor kezelő service (spoolsv) nem indítható: "Hiba: 1075, a függő szolgáltatás nem létezik vagy törlésre van kijelölve.". Megnéztem a függő szolgáltatások listáját: a távoli eljárás-hívás (RPC) és távoli eljárás-hívás lokátor szervízektől függ a spoolsv, de mind a kettő normálisan működik (direkt leállítottam őket, majd kézi indítással újraindítottam őket).

    Amit még kipróbáltam:

    - végigzongoráztam az MS support "„A(z) várólista-alrendszer kezelőalkalmazása hibát észlelt, ezért leáll.” és a „Nem lehet elvégezni a műveletet.” hibaüzenet ismertetése" c. részben leírt lépéseket: [link]
    - logmein uninstall, ezzel együtt eltűnt a logmein print driver is (hátha ez okozza a bugot)

    Ennek ellenére a hiba nem szűnt meg. Gondoltam még vírusra (a spoolsv-t is felhasználhatják a kártevők...), vírusirtó/antispyware: semmi eredmény.

    Segítsetek pls, reinstall kizárt mert az a gépen lévő spec. szoftver miatt nem ingyenes (és nincs is rá felhatalmazásom).

    Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Új hozzászólás Aktív témák