Új hozzászólás Aktív témák

  • zsozso28

    csendes tag

    válasz Tybee21 #20525 üzenetére

    Sziasztok!

    Sajnos én is úgyan ezzel a problémával küzdök.Ellentétben az előzö hozzászolóval én használnám.Microsoft ügyfélszolgálata szerint:
    Az Ön kérdése technikai jellegű. A támogatási jogosultság megállapítása érdekében kérem, adja meg a termék nevét (Windows, Office, stb.), típusát (XP, Vista, stb.), verzióját (Home, Professional, stb.), nyelvi változatát (magyar, angol, stb.) illetve a termék azonosítóját (PID).

    Hát nem tudom megadni ehez béna vagyok.Nem tud valaki egyszerübb megoldást??? :W

    A termékazonosítót operációs rendszerek (Windows XP, Vista) esetén, a billentyűzeten a Start menü gomb (Windows logós billentyű) és Pause/Break gombok együttes lenyomásával lehet előhívni.

    Office 2003 és korábbi Office termék esetén a Súgóban a névjegyre kattintva érhető el, míg az Office 2007 programban Word vagy Excel alkalmazást megnyitva a bal felső sarok Office logóra jobb egér gombbal kattintva, válassza ki a Word/Excel beállításait, majd a következő ablakban a Források gombra kattintva a menüsorban megjelenik a Word/Excel névjegye felirat. Itt a Névjegy gombra kattintva fog megjelenni Önnek a termékazonosító szám.

    Nem tudom segít e ez valakinek?Persze ez nem a megoldás.Majd kapja ha küldi a Microsoft ügyfélszolálatára.

    Meg köszönném ha valaki!!!! :O :R

    zsozso

Új hozzászólás Aktív témák