Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    Segítség kellene, mert kezdek megőszülni. Adott egy Windows XP SP3, összes frissítés fenn, Avast Antivírus, XP tűzfala és automatikus frissítések bekapcsolva, rendszeresen karbantartott gépről van szó, töredezettségmentesítés, víruskeresés, kémprogramok keresése havonta megtörténik.

    Ez egy melós HP NX7400 Core2Duo laptop, ebből adódóan elég erőforrás igényes programok futnak rajta, jelenleg Dreamweaver, Photoshop, Word, Excel, Firefox legalább 30 tabbal, Macromedia programcsomagok, stb. A 2 GB DDR2 memória általában majdnem tele, most is 1700 foglalt. A lapozófájl kikapcsolva. A rendszer nincs szétberhelve, a legtöbb dolog alapon.

    A probléma: Egy bizonyos idő után nem tudok több programot futtatni :F Az előbb megnyitottam egy Total Commandert. Nem indult el. Megnyitottam egy Winampot. Mintha rá se kattintottam volna. Megnyitok bármit, semmi reakció. De ha bezárok egy futó programot máris meg tudok nyitni valamit. WTF? Először úgy gondoltam, hogy a TCP/IP kapcsolatok egyidejű számával lehet gond, hát megemeltem. Semmi változás. Képtelen vagyok így érdemben dolgozni, mert nem egyszer veszett már el munkám emiatt. Dolgozom Photoshopban és egyszer csak minden előjel nélkül bezáródik és kilép. Oda minden. És ez a legtöbb programnál előfordul. Olyan is van hogy még a jobklikkes menüt sem tudom előhozni sehol mikor úgy gondolja, hogy ő bizony nem futtat több alkalmazást.

    Mi lehet ez? Hogyan tudnám megszüntetni? A reinstall jelenleg nem megoldható, szóval ezt ha kérhetem ne erőltessük.

    Az eseménynaplóban a következők szerepelnek mikor indítani próbálok valamit és nem sikerül:

    "Alkalmazás által generált üzenet: taskmgr.exe - Alkalmazáshiba : Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000142). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. " (Igen, bizonyos esetekben a Feladatkezelő se jön be, míg be nem zárok valamit.)

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák